fredag 12 september 2014

Min passion


Yogan har gett mig så mycket, den är min passion och även mitt arbete. Det är jag oerhört tacksam för! Några av de saker jag själv upplevt är: ett klarare sinne, ett öppnare hjärta med större acceptans för mig själv och andra, skönare närvaro och en stryka att möta livet fullt ut i alla nyanser. Jag vet att jag inte behöver prestera något för att vara värdefull, jag är hela tiden helt ok som jag är.

Detta vill jag dela med mig av till alla som kommer på yogan, och min förhoppning är så klart att du ska uppleva samma sak som jag. SÅ de mjuka mattorna ligger fint tillrätta på vackert trägolv, ljusen är tända och du är varmt välkommen till den nya terminen som just startat!

Kanske går du som läser just nu på en av mina klasser? Eller så väljer du att komma lite då och då när det passar dig? Eller så har du ett annat verktyg för att hålla dig balanserad? Hur det än ser ut, vad vi än gör, så är det viktigt att vi tar oss själva på allvar och känner in vad vi behöver. När vi lyfter blicken och slappnar av på alla plan - då blir livet som bäst!

”Travel light, live light, spred the light and be the light// YB


 Yogalokalen är just på i den trevliga Godtemplargården i Nyköping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar