lördag 20 september 2014

AYURVEDA enligt WALTER


Just nu pågår förberedelser för del två av en rolig kurs som jag hjälper en god vän med: AYURVEDA enligt WALTER - Läkekost och matlagning i teori och praktik. Walter Meneses är Ayurvedisk terapeut och healer och har sin praktik i Nacka, Stockholm. Denna fördjupningskurs är uppdelat på två lång-helger där Walter blandar teori och praktik hej vilt. Mycket mexikanska inslag får man även räkna med…Jag bidrar med praktiska detaljer runt kursen samt håller i den mesta yogan och meditationen.

Så nästa helg befinner vi oss åter igen på vackra HUSBYGÅRD utanför Nyköping.  Här lagar vi mat, luktar, känner, läser, testar, lyssnar, masserar, yogar och integrerar denna fantastiska kunskap som Walter fikostigt delar med sig av. Det är härligt att vara en grupp som umgås lite intensiv några dagar. Här får alla möjligheten att lära känna varandra och bidra med sin unika energi i den sköna "bubbla" som vi skapar tillsammans. En trygg plats där vi alla tillåts att vara precis som vi är, var vi än befinner oss.

På Husbygård hyr vi en egen våning på 280 m2 med självhushåll. En perfekt plats för kurser eller sällskap runt 10-15 personer. Troligtvis kommer fler rum iordningställas snart, så nästa år när vi gör kursen igen så kan fler följa med!

”Sin chile no hay vida// Walter Meneses


 Walter Meneses är ayurvedisk terapeut och healer

På Husby Herrgård hyr vi en trevlig våning för självhushåll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar